Klant-ervaring DDFD-Shops

 

www.wevibekopen.nl is een onderdeel van DDFD en is ingeschreven in het KVK register onder Nr: 64967972 met BTW nr: NL156315099B02


Klant staat Centraal!

DDFD stelt als organisatie dat de service veel beter kan in de erotiek branche, ons uitgangspunt is daarom ook dat de klant centraal staat. U mag van ons niet alleen vóór de aankoop service verwachten, ook ná uw aankoop bieden wij u de beste service. (u kunt daarbij denken aan gratis retour sturen van een defect product.)


Wij zijn bereikbaar!

Wij opereren vanuit ons kantoor aan huis, onze adresgegevens vindt u onderaan deze pagina. Dit in tegenstelling tot veel concullega’s van ons, die vaak alleen via een postbus adres of een duur 0900 telefoonnummer te bereiken zijn.
Wij zijn ten alle tijden open en eerlijk naar de klant toe, en zijn er heilig van overtuigt dat dit ook de enige goede werkwijze zal zijn om u als klant te behouden.


Veiligheid staat voorop!

Bestellen en betalen in onze online winkels is 100% veilig omdat wij gebruik maken van een 128bits versleuteling (slotje bovenaan de adresbalk) tijdens contact of bestellen.
Uiteraard worden al onze kwaliteitsproducten discreet/anoniem verpakt en meestal binnen 24 uur geleverd. Uw speeltje is en blijft immers een "secret lover".


Onze online-winkels / DDFD-Shops

www.TaboeZ.com
www.wevibekopen.nl
www.wevibewinkel.nl

www.bdsmkopen.nl
www.kunstkutkopen.nl
www.pussy2go.nl
 Onze reviews: 


Social Media: 

Voeg ons toe via Facebook DDFD-Nederland: Facebook
Like onze TaboeZ pagina: Facebook
Volg ons via Twitter

Instagram


Contactgegevens:

Mail: info@wevibekopen.nl (ook in het weekend zijn wij bereikbaar)

Klantenservice: +31 (0) 475-85-2071 (open tijdens kantoor uren) indien u door wordt geschakeld naar de voicemail, kunt u eenvoudig een bericht achterlaten. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, indien u dit wenst.


Adresgegevens:
D D F D
Hoogveld 7
6081 HB HaelenLid van o.a.:

  


 

Discrete verpakking wevibekopengratis verzending binnen 24 uur


Onderdeel van:

 

Op WEVIBEKOPEN.NL kunt u de originele versies van de We-Vibe direct bestellen, tegen de beste korting, doordat wij groot inkopen. 

 

Let op!

Wij weten dat er winkels in omloop zijn die de We-Vibe voor een paar euro minder aanbieden. Vraag uzelf dan af, hoe zit het met garantie? Betrouwbaarheid? veiligheid van uw gegevens etc. Wij zijn een officiële retailer van het merk We-Vibe, daarnaast zijn wij bekroond met 2 keurmerken. Bij ons winkelt u Veilig! 

Service staat bij ons op nummer 1.

 

Steeds vaker weet men onze service te waarderen met een 9 of een 10. Hier zijn wij trots op en willen deze klanten dan ook hartelijk danken voor het vertrouwen wat wij krijgen.

Onze Klant-reviews zegt genoeg voor de aankoop van een artikel. Graag willen wij ook benadrukken dat wij de BESTE service aanbieden NA uw aankoop. 

 

Garantie:

Een van onze aftersale service is natuurlijk de garantie. Het spreekt voor zich dat u als klant garantie ontvangt op de We-Vibe.

Omdat wij zoveel We-Vibes per jaar verkopen ontvangen we er iedere week wel een paar retour. Al deze klanten kunnen met een gerust hart ervan uitgaan dat zij snel en goed worden geholpen.

Dus mocht uw speeltje stuk gaan, en zit u nog in de garantietermijn, ook dan helpen wij u graag.

 

 

Onze Voordelen:

Snel en Discreet geleverd

.

Officieel keurmerk dat ons steekproefsgewijs controleerd of wij ons aan de regels houden.

 

Veilig betalen.

 

Pakjegemak, pakket ophalen wanneer het U uitkomt.

BewarenBewaren

Powered By OpenCart
wevibekopen.nl © 2018